ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY RANDIN A RANDEVÚIG IS ELJUTHATSZ ANNÉLKÜL, HOGY FIZETNÉL!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - receptek - tiramisu - süteményes - fényképpel - fényképekkel - receptje - süti - sütemények
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Sütemény receptek/Bejgli gazdagon töltve

A szükséges hozzávalók:

A tésztához:
80 dkg finomliszt,
1 csomag száraz élesztő,
20 dkg margarin,
15 dkg zsír,
10 dkg cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 db tojás,
1 citrom reszelt héja,
2 dl tej,
pici só.
A diós töltelékhez:
30 dkg durvára darált dió,
12 dkg cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 narancs reszelt héja,
4 evőkanál baracklekvár,
5 - 6 dkg birsalmasajt kockára vágva,
5 - 6 dkg aszalt vörös áfonya,
5 - 6 dkg aszalt gyümölcs (mediterrán mix) vagy mazsola,
1 kávéskanál őrölt fahéj,
1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg,
rum vagy rumaroma.
A mákos töltelékhez:
25 dkg darált mák,
12 dkg cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom reszelt héja,
3 evőkanál baracklekvár,
5 - 6 dkg birsalmasajt kockára vágva,
5 - 6 dkg aszalt vörös áfonya,
5 - 6 dkg aszalt gyümölcs (mediterrán mix) vagy mazsola,
1/2 kávéskanál őrölt fahéj,
1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg,
rum vagy rumaroma.
A kenéshez:
1 tojás.

Süteményreceptek/Receptek. Bejgli gazdagon tltve receptje - süti - receptje - fényképekkel - receptek - tiramisu - fényképpel - süteményes - sütemények


Az elkészítés menete:

A tésztához valókat kenyér sütőgépbe tesszük, és 1/2 órás keverőprogrammal kikeverjük, kivesszük, és 4 vagy 6 darabra vágjuk, mindegyiket átgyúrjuk, majd egyesével téglalap alakúra nyújtjuk, és megtöltjük a töltelékekkel.
A töltelékek szinte egyformán készülnek, 1 - 1 tálba öntjük a cukrokat, erre 1 - 1 dl forró vizet öntünk, majd mehet bele a darált dió és a mák, illetve az ízesítő anyagok, fűszerek és aszalványok, lekvár.
Összekeverjük, akkor jó, ha nem folyik, hanem inkább ragacsos, darabos.
Feltekerjük a rudakat, egymástól kb. 2 cm-re tepsibe rakjuk, amit előtte vékonyan beolajozunk, és megkenjük a rudakat a felvert tojással.
Díszítjük mákkal és diószemekkel, majd langyos helyen megvárjuk, hogy megszáradjon rajta a tojásbevonat.
Ekkor újból átkenjük tojással, és most hideg helyen fél órát hűtjük, ez idő alatt a sütőt bekapcsoljuk 175 fokra, pár helyen megszurkáljuk a rudakat, majd betesszük sülni, amíg szépen megbarnulnak, kb. 35 perc.
Kihűlés után szeleteljük.
Megjegyzés:
Készíthetjük a tölteléket még reszelt almával, meggybefőttel, 100%-os vörös áfonyalekvárral, aszalt fügével, aszalt sárgabarackkal, finomra darált dióval is.

Jó étvágyat!

Eddig 1125 alkalommal tekintették meg ezt a receptet.


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - receptek - süteményes - receptje - süti - sütemények - fényképpel - tiramisu - fényképekkel
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Apró Net: egy oldal, ahol TELJESEN INGYENES az apróhirdetés feladása!

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

TÖBB SZÁZ FACEBOOKOS TÉLI BORÍTÓKÉP, AMIKNEK INGYENES A LETÖLTÉSE!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Gyümölcsös | Ízfokozó | Zöldség | Most nézik | Legnézettebbek


receptek - receptje - fényképpel - sütemények - süteményes - süti - fényképekkel - tiramisu
Barankovics István Polgári Kör
  receptek - receptje - fényképpel - sütemények - süteményes - süti - fényképekkel - tiramisu
Nemzeti Fórum pesterzsébeti szervezete




webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu