A szükséges hozzávalók:
2 evőkanál étkezési keményítő, 2 db narancs, 6 evőkanál cukor, 2 dl víz, 2 dl tejszín, 25 dkg mascapone, 30 db babapiskóta, narancsszörp. |
|
Az elkészítés menete: A narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. Felfőzzük a narancs levét, héját, 6 kanál cukrot, 2 dl vizet és 2 evőkanál étkezési keményítőt. Sűrű krémet kapunk, ezt átpasszírozzuk, és hűlni hagyjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kihűlt narancskrémbe forgatjuk, majd a mascaponét is hozzákeverjük. Ezzel a krémmel rétegezzük a higított narancsszörpbe áztatott babapiskótákat. Akár narancsfiléket is lehet közé rakni. Jó étvágyat! Eddig 382 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |