ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!
A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL! |
|
A szükséges hozzávalók:
egy (félkilós) darabolt ananász (konzerv), 1 dl fehér rum, 50 dkg (mascarpone) krémsajt, 25 dkg zsíros túró, egy citrom leve és lereszelt héja, 3 evőkanál barna cukor, 20 dkg (kókuszos) kétszersült, 5 dkg kókuszreszelék. |
|
Az elkészítés menete: Lecsepegtetjük az ananászt. A levéből négy evőkanálnyit elkeverünk a rummal, 2 dl-t pedig a sajttal, a túróval, a citromlével, a citromhéjjal és a cukorral. Egy szögletes formájú kétszersült felét bekenjük a krémmel, majd meglocsoljuk egy kevés rumos ananász lével. Befedjük egy újabb kétszersülttel, majd ennek a tetejére is krémet kenünk, és levet öntünk. Addig folytatjuk ezt, amíg a krém el nem fogy. A kész süteményt legalább három órára betesszük a hűtőszekrénybe. Tálalás előtt vastagon meghintjük kókuszreszelékkel. Jó étvágyat! Eddig 408 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |