A szükséges hozzávalók:
2 tojás, 10 dkg porcukor, 15 dkg liszt, 1 - 2 kávéskanál sütőpor, 1 citrom reszelt héja, 1 evőkanál vaníliás cukor, 3 evőkanál tej. A krémhez: 20 dkg porcukor, 20 dkg margarin, 2 evőkanál vaníliás cukor, 0,5 kg túró (v. túró ízű hideg krémpor). |
|
Az elkészítés menete: A tésztához való anyagokat csomómentesre kikeverjük, és egy kizsírozott közepes tepsibe tesszük. Kb. 10 perc alatt készre sütjük. Amíg hűl, elkészítjük a krémet: A porcukrot, a margarint a vaníliás cukrot habosra kikeverjük és hozzáadjuk a 0,5 kg túrót. Összekeverjük és a tésztára egyenletesen rákenjük. A tetejét csokimázzal vonjuk be. Jó étvágyat! Eddig 421 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |