A szükséges hozzávalók:
20 dkg babapiskóta, 40 dkg túró, 2 - 3 narancs, 30 dkg kristálycukor, 20 dkg főtt gesztenye, 5 cl rum. |
|
Az elkészítés menete: Reszeljük le az egyik narancs héját, és keverjük össze a túróval. Szórjunk hozzá 20 dkg kristálycukrot, és kézi mixerrel dolgozzuk össze. Vágjuk apróra a főtt gesztenyét, és keverjük a túróhoz. A narancsok levét facsarjuk ki, keverjük hozzá a rumot és a maradék cukrot, és ebbe a lébe mártogassuk a babapiskótákat, amikor rétegezni kezdjük. Az első sorra tegyük rá a krém felét, majd jön még egy sor, majd a krém másik fele. Néhány órára tegyük hűtőszekrénybe, és tálalás előtt díszítsük narancshéjjal. Jó étvágyat! Eddig 351 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |